Betala aldrig mer för kabeltv och abonnemang? Den här enheten låter dig titta på precis allting helt gratis

Flashlight in action

Med fler än 1,5 miljoner enheter sålda över hela världen är det här den bästa lösningen för att titta på dina favoritkanaler, serier och filmer gratis!

Det är inte svårt att bli frustrerad över dyra kabeltv-räkningar och prenumerationstjänster.

Man betalar för tv, Netflix, filmer och sport on demand… det blir en del pengar.

Och det blir en hel del hårdvara att hålla reda på. En mottagare, AppleTV eller Firestick, DVD-spelare och dyra smarta TV-apparater.

Därför är det inte särskilt konstigt att fler och fler försöker hitta billigare och enklare lösningar som minskar kostnaderna och gör att man slipper alla apparater och dosor.

Lyckligtvis finns det en helt laglig lösning som gör att man kan titta på HDTV helt gratis!

Ett nystartat USA-baserat företag har tagit fram en ny och innovativ produkt som förändrar hur människor konsumerar media.

Vad är det?

Det heter TV Radius. Det är en ny “superantenn” som kan få in luftburna TV-signaler som ingen annan tidigare antenn lyckats känna av. Så du får fler än 100 olika kanaler lagligt och helt gratis.

Light image

Framtagen av en NASA-ingenjör med hjälp av militär teknik. TV Radius -antennen använder sig av en diskret och effektiv design som gör den till den mest tillförlitliga och teknologiskt mest avancerade antennen på marknaden. Och den stora skillnaden från andra antenner ligger i att den låter dig titta på nästan alla kanaler, filmer och serier helt gratis. Det är helt lagligt och inga abonnemang krävs.

Hur fungerar det?

Det är busenkelt! Koppla bara in TV Radius i din TV eller bildskärm. Alla kablar som krävs ligger med i paketet. Tryck på strömknappen och sedan är det klart. Det tar bara 10 sekunder och sen kan du titta på alla dina favoritkanaler.

Men hur kommer det sig att du kan titta gratis? Hemligheten är att det finns en lag som TV-operatörerna inte vill att du ska känna till. Lagen säger att operatörerna utöver att ha sin vanliga signal måste tillhandahålla en luftburen signal. Så företagen skickar ut denna signal, med väldigt låg signalstyrka, för att efterleva lagen. Det innebär att nästan inga antenner kan plocka upp signalen. Fram till nu - TV Radius fixar biffen.

“Den här enheten har sparat mig massor av pengar!”

Du kan titta på nästan vilken kanal som helst gratis. Allting är i Ultra HD förstås. En sak att hålla koll på är att den bästa placeringen är cirka 50 km från en TV-sändare. Men sådana finns över helt världen. Väder och miljöfaktorer kan påverka mottagningen men med TV Radius avancerade teknik kommer detta knappt att påverka dig.

Det som låter för bra för att vara sant är verklighet, inga hakar. Det är anledningen till att TV Radius säljer så otroligt bra över hela världen. Men innan du säger upp ditt abonnemang vill vi att du ska vara medveten om att det finns vissa kanaler som du inte kommer att kunna titta på. Men i slutändan kommer du att kunna få in cirka 85% av kanalerna, och det kommer att vara de mest populära kanalerna som du faktiskt får in.

Light image
Med TVFox vet du att du kan se dina favoritprogram.

TVFOX lanseringsfilm

Men är det lagligt?

JA! Definitivt. Det är helt lagligt att använda eftersom operatörerna skickar ut signalen helt gratis.

Självklart är det så att operatörerna inte är särskilt nöjda med hur det ligger till men det finns inget de kan göra åt saken. De måste enligt lag hålla liv i signalen. Och nu när det finns avancerade antenner som TV Radius, kan du få in signalen.

Hur mycket kommer det här att kosta mig?

Du tänker säkert att det här låter väldigt dyrt… Men det är det inte! TVFox håller just nu på att reas ut för mindre än 46 €! Engångsbetalning – inget abonnemang, ingen månadskostnad.

Light image

Var kan jag köpa den?

Du kan köpa den direkt från företagets hemsida genom att klicka här..

ENDAST IDAG

35% RABATT PÅ TV Radius

Om du vill spara tusentals kronor och sluta behöva betala för kabel- eller satellit-TV, och inte har något emot att bli av med några kanaler du antagligen inte ens tittar på, borde du testa TV Radius .

Light image
TVFox kommer med allt du behöver!

Börja titta på alla dina favoritkanaler gratis…

Nu när du vet vad det rör sig om ska jag visa dig här lätt det är att installera TVFox. Allt du behöver göra är att följa de här 3 lätta stegen:

  • Steg 1 Beställ TV Radius idag och dra nytta av erbjudandet med RABATT på 35 %.

  • Steg 2 När du får hem den, öppna paketet och koppla in den i valfri TV med de medföljande kablarna. Tryck sedan på strömknappen.

  • Steg 3 Titta på HDTV gratis… TV Radius kommer automatiskt att visa dig alla kanaler, det är bara att välja en och börja titta!

Svårare än så är det inte!

Här får du ett värdefullt tips: TV Radius är en fantastisk gåva eftersom den kommer att spara mottagaren en massa pengar!